- Advertisement -
Las Fierbinti

Vine barza în „Las Fierbinți”! Anca Dumitra este însărcinată! Primele imagini cu burtica de graviduță

- Advertisement -

Fericire mare în familia „Las Fierbinți”! Actrița Anca Dumitra, interpreta celebrei „Gianina” din îndrăgitul serial de la Pro Tv, a dat vestea cea mare: este însărcinată cu primul ei copil! Actrița a postat, pe rețelele de socializare, un pictorial de senzație cu burtica de graviduță!

Gianina từ Las Fierbinți đang mang thai. Anca Dumitra đăng những hình ảnh đầu tiên về bụng bầu: "Giấc mơ thành hiện thực"

Actrița Anca Dumitra (36 de ani), interpreta „Gianinei” din serialul „Las Fierbinți” (difuzat de Pro Tv) și-a ținut mereu viața privată departe de lumina reflectoarelor.

Anca Dumitra, ședință foto cu burtica de graviduță

Frumoasa actriță se iubește de câțiva ani cu austriacul Manfred Spendier, cu care s-a căsătorit civil la finalul anului 2022. În primăvara lui 2023, cei doi au făcut și cununia religioasă.

Iată că nu a durat prea mult, iar Anca a dat vestea cea mare: ea și soțul ei vor deveni părinți! Actrița radiază de fericire și a făcut marele anunț pe rețelele de socializare, unde a postat și primele imagini cu burtica de graviduță, care este una proeminentă.

Colegii și apropiații s-au grăbit să o felicite pe actriță pentru felul fabulos în care arată.

- Advertisement -

„Pe un tărâm magic, unde visele devin realitate”, a scris Anca Dumitra ca descriere la imaginile postate, pe pagina ei de Instagram.

Austriacul s-a îndrăgostit lulea când a văzut-o în „Las Fierbinți”

Anca Dumitra, interpreta „Gianinei” din serialul „Las Fierbinți”, l-a dat gata pe soțul ei Manfred Spendier, în timp ce acesta se uita la serial.

Austriacul a văzut-o în serialul de la Pro Tv, în urmă cu zece ani, și s-a îndrăgostit pe loc de ea.

„Manfred m-a văzut acum 10 ani de zile prima dată în serial, el nevorbind la vremea respectivă nici limba română, neînțelegând limba română, deși era deja de vreo șapte ani în țară.

Întâmplarea este destul de simpatică. Era într-un cantonament în sudul Spaniei cu români și, automat, toată ziua antrenamente și pe seară, într-un loc lipsit de Internet, a venit cineva cu un stick și pe stick s-a dovedit a fi primul sezon din «Las Fierbinți».

Noi doar ce ieșisem pe post în 2012. Un austriac care ar fi vorbit despre orice altceva seara decât să se uite la noi. La un moment dat a zis:«She is the perfect girl» (n.r. este fata perfectă)”, a povestit Anca Dumitra, în cadrul podcastului lui Mihai Morar.

Manfred Spendier și-a dorit cu orice preț să ajungă la simpatica actriță, iar după doar câtiva ani, un coleg le-a falicitat întâlnirea. Atunci a început povestea lor de dragoste.

Soțul Ancăi Dumitra este șeful unei companii ce se ocupă cu distribuirea de utilaje agricole și utilaje de construcție, Titan Machinery România. Spendier a cerut-o în căsătorie pe Anca, în luna august 2022, chiar de ziua ei de naștere.

A urmat cununia civilă în decembrie 2022 și cea religioasă în 29 aprilie 2023.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!