Las Fierbinti

Veste neașteptată despre serialul Las Fierbinți. A plecat o celebră actriță

Veste neașteptată despre serialul Las Fierbinți. A plecat o celebră actriță

„Las fierbinți” este unul dintre cele mai urmărite seriale din România de mai bine de 10 ani. Cu toate astea, una dintre cele mai cunoscute actrițe din serialul de la PRO TV a făcut un anunț neașteptat. Anca Dumitra și-a redus activitatea de la Teatrul de Comedie de când sarcina sa a evoluat și a trecut de jumătatea termenului. Ea a luat o pauză și de la „Las Fierbinți”.

Anca Dumitra, pauză de la „Las Fierbinți”

„Anca se simte foarte bine, a participat zilele trecute la Festivalul de Teatru de la Caracal. Acum se bucură de o perioadă mai liberă, are pauză până în august de la filmări.

S-a nimerit foarte bine așa, mai ales că sarcina va avansa, a trecut deja de jumătatea ei. S-au mai anulat din spectacole că nu poți chiar să ai aceeași activitate că unele reprezentații nu se pretează cu burtică. La Comedie a avut ultimul spectacol. A avut deplasările cu Festivalul de Teatru de la Caracal, 2-3 spectacole, dar nimic forțat, urmând să ia o binemeritată pauză la final de stagiune”, a spus o sursă apropiată actriței Anca Dumitra pentru cancan.ro.

Anca Dumitra

Anca Dumitra. foto: Instagram

- Advertisement -

Când va naște Anca Dumitra

Actrița din serialul de la PRO TV va naște în august sau septembrie. Apropiata Ancăi Dumitru a declarat că aceasta nu este deranjată de kilogramele în plus și că își dorește ca bebelușul să fie sănătos.

„Multă lume o complimentează pentru modul în care arată și că nu a pus multe kilograme. Termenul e cam pe acolo prin august – septembrie, marja fiind între 38 – 41 de săptămâni”, a spus aceeași sursă despre Anca Dumitra.

Anca Dumitra în Las Fierbinți

Anca Dumitra în Las Fierbinți. Sursa foto Youtube

Cum a aflat că este însărcinată

În urmă cu ceva vreme, Anca Dumitra a declarat că a plâns când a aflat că este însărcinată. Aceasta a spus că soțul ei este foarte emoționat și bucuros și că așteaptă cu nerăbdare să nască.

„Am început să plâng. Am fost destul de emoționată. Bănuiam eu ceva. Mi s-a confirmat în urma unui test, în urma celui de-al doilea test și în urma analizei de sânge… Toată lumea e bucuroasă și fericită. La fel și el. S-a emoționat și el pe măsură”, a mai afirmat cea care o interpretează pe Gianina din Las Fierbinți.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!