- Advertisement -
Las Fierbinti

Cum a decurs prima întâlnire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier, la 10 ani de când el o văzuse în Las Fierbinți: “A fost așa un pic mai stingher, dar…”. Cum se înțelege actrița cu socrii, care locuiesc în Austria

Cum a decurs prima întâlnire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier, la 10 ani de când el o văzuse în Las Fierbinți: "A fost așa un pic mai stingher, dar...". Cum se înțelege actrița cu socrii, care locuiesc în Austria / EXCLUSIV

Cum a decurs prima întâlnire dintre Anca Dumitra și Manfred Spendier, la 10 ani de când el o văzuse în Las Fierbinți. Îndrăgita Geanina ne-a povestit în paginile revistei VIVA! cum și-a cunoscut alesul inimii, cum a evoluat relația lor, până la nuntă, precum și ce relație are cu socrii ei, care locuiesc în Austria, la mai bine de o mie de kilometri distranță.

Anca, tu crezi în predestinare? Bănuiesc că da, dat fiind modul cum v-ați cunoscut tu și soțul tău. El te-a văzut într-un episod din „Las Fierbinți și a fost cucerit pe loc de tine, chiar dacă nu înțelegea limba română… Mi-ar plăcea să ne dezvălui cum ați ajuns să vă cunoașteți și cum a decurs prima voastră întâlnire.

Într-adevăr, m-a văzut cu vreo 10 ani de zile în urmă. M-a văzut în câteva episoade, n-am avut nicio treabă niciodată! Vorba aceea, și-a manifestat intenția și, în același timp, altcineva l-a ajutat să se îndeplinească acea intenție și, într-un final, să ne întâlnim. A fost o primă întâlnire foarte frumoasă! Rapidă, totodată, prima întâlnire. Adică, știu că nu am stat foarte foarte mult timp atunci pentru că cine ne-a adus împreună, fiind toți la masă, a fost așa un pic mai stingher, dar foarte drăguț, de altfel. Sunt amintiri foarte dragi și frumoase, iar după aceea au urmat a doua întâlnire și a treia și, din ce în ce, am stat și mai mult la povești să ne cunoaștem. Da, un început foarte frumos.

anca-dumitra-6anca-dumitra-6

Cum a evoluat relația lor, după prima întâlnire

Cât a durat de la prima întâlnire până la nunta voastră de basm, care a avut loc anul trecut? Cum te-a cucerit Manfred și când ți-ai dat seama că el este alesul?

Știu că cineva mi-a zis odată că, atunci când ai foarte multe motive să spui da și nu îți vine niciunul în minte să spui nu, așa rapid, înseamnă că ești pe drumul cel bun. Într-adevăr, când a venit cererea, am avut așa o certitudine și nunta nu știu dacă a fost de basm sau nu știu dacă a fost de basm pentru alții… dar pentru noi a fost o petrecere foarte frumoasă, încununată de acea slujbă religioasă desăvârșită, acolo, de fapt, au fost tot mirajul și tot basmul, la slujba religioasă, iar apoi ce a urmat, petrecerea alături de familie și prieteni, n-a făcut decât să ne creeze una dintre cele mai frumoase amintiri. M-a cucerit, pot să zic că m-a cucerit rapid.

- Advertisement -

Anca Dumitra: „Învățăm, ne ajustăm, împrumutăm, e o muncă la comun”

Nu știu dacă îți mai amintești, dar acum 4 ani, când încă erai singură, ne-ai spus că îți dorești ca printre calitățile viitorului tău soț să se afle înțelepciunea și umorul. Mi-ar plăcea să ne confirmi acum dacă, într-adevăr, ai avut noroc de un asemenea bărbat! Cum reușește Manfred să-ți descrețească fruntea în momentele dificile?

Hopa! De unde știți voi că eram singură încă?! Hahaha! Viața mea personală a fost viața mea personală și nu mi-a plăcut niciodată să dezvălui foarte multe. Într-adevăr, acum, lucrurile întâmplându-se, încununându-se cu nuntă, cu bebeluș, și-așa mai departe, fiind atât de precise și concrete, da, pot să le dezvălui, însă nu într-atât încât să ofer și cele mai multe detalii. Dar, da! Este un bărbat căruia îi place să se bucure, să râdă, să se amuze și… eu nu mai zic! Cred că reușește pur și simplu oferindu-mi liniște. Adică, atunci când lucrurile parcă o iau razna și nu îmi găsesc răspunsuri, știe exact ce să spună cât să mă aducă așa pe cărare și să nu fiu, știu eu, în mintea mea foarte mult.

Avem următoarea situație: doi parteneri de viață cu profesii diferite (Manfred este om de afaceri, iar de profesie – inginer tehnic de utilaje agricole), proveniți din țări diferite și culturi diferite. Cum ați făcut lucrurile să meargă? Ce ați împrumutat unul de la altul și unde au existat „scurtcircuite în comunicarea dintre voi la început?

Nu știu, relația, ca orice altă relație, de altfel, este în plină dezvoltare. Învățăm, ne ajustăm, împrumutăm, e o muncă la comun și îmi doresc să rămână așa: bunul nostru comun la care să vrem să lucrăm zi de zi, de aici încolo.

Cum se înțelege Anca Dumitra cu socrii, care locuiesc în Austria

Soțul tău trăiește în România de 18 ani, practic acum este acasă aici… Pe socrii tăi i-ai cunoscut personal? Cum vă înțelegeți? Știu că locuiesc în Austria, aproape de Klagenfurt, deci vă despart mai bine de 1.000 de kilometri. E distanța un impediment sau dimpotrivă? Te înțelegi bine cu soacra? Asta e, de fapt, o prejudecată universală, așa că am zis că e bine să întreb…

Da, ne-am cunoscut, ne înțelegem foarte bine. Sunt doi oameni extraordinari, foarte voioși, foarte muncitori, n-au niciun fel de problemă. Sunt minunați și totul este bine și cu soacra, și cu socrul!

Anca Dumitra: „Nu, nu este nicidecum un bărbat gelos”

Ești o femeie frumoasă și ai o mulțime de fani care te complimentează în social media. Cu siguranță soțul tău știe că, pe partea profesională, trebuie să te împartă cu publicul tău, dar mai sunt momente în are este gelos? Dar tu? Până la urmă, ai alături un bărbat bine…

Nu, nu este nicidecum un bărbat gelos. Sau nu se manifestă într-atât de tare. Bineînțeles că are și el o doză, cum e și firesc, ca și mine, de altfel, însă nimic deplasat. Cât despre asta cu „am ales un bărbat bine, o să-i transmit, o să se bucure, o să vă mulțumească.

Apropo de frumusețe, mi se pare că maternitatea îți dă o strălucire aparte și te prinde de minune. În plus, nu cred că ai de ce să-ți faci griji în privința kilogramelor care vin odată cu avansarea sarcinii. Ai început deja să faci shopping de la raioanele pentru gravide? Câte kilograme ai luat până acum?

Mulțumesc! Nu știu câte kilograme am luat până acum pentru că nu m-am cântărit, vă vine să credeți sau nu. O singură dată, asta la început, și e irelevant. Nu știu, e clar că niște kilograme am pus! Să dea Dumnezeu ca, până la final, să nu fie cele mai multe! Adică să fie atât cât trebuie!

Anca Dumitra: „Manfred cred că e mai mult cu muntele, eu, în schimb, sunt cu toate”

Care sunt destinațiile voastre preferate de vacanță, unde vă place cel mai mult să mergeți?

Manfred cred că e mai mult cu muntele, eu, în schimb, sunt cu toate! Mie mi se pare că oriunde găsesc ceva de văzut, de admirat, fiecare țară își are o cultură aparte. Poți să mă duci și la mare, și la munte, și în capitale, și în orașe mai mici, că eu o să fiu la fel de bucuroasă, de încântată și de entuziasmată.

Care este cea mai mare dorință a ta în momentul de față pe plan profesional și personal?

Păi, personal, nu mai e nevoie să mă repet, îmi doresc să meargă totul foarte bine, să fim sănătoși cu toții, înțelepți, voioși și să avem parte, ca toți oamenii, de altfel, de lucruri frumoase și demne de admirat. Iar pe plan profesional, la fel, îmi doresc lucruri frumoase și dem- ne de admirat, și să îmi fac treaba cu la fel de mare pasiune ca până acum și să nu contenesc să caut, să fiu curioasă, să mă bucur, să mă joc și, pe cât se poate, să nu mă plictisesc.

Source: https://edition.cnn.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!