- Advertisement -
Las Fierbinti

Cum ce se ocupă acum Iulia Brezeanu, soția lui Celentano din Las Fierbinți. A fost scoasă din serial după doar câteva episoade

Iulia Brezeanu, soția lui Celentano, interpretat de Adrian Văncică, în primul sezon din Las Fierbinți, a fost scoasă din serial după doar câteva episoade, cu toate că devenise unul dintre cele mai îndrăgite personaje.
Cu ce se ocupă astăzi Iulia Brezeanu, fosta soție a lui Celentano din „Las  Fierbinți”. Actrița a dat lovitura în Statele Unite - TVmania.ro

Iulia Brezeanu nu a mai fost într-o producție tv de ani de zile și nici nu se cunosc detalii despre viața ei personală. E o persoană discretă când vine vorba de familie. Pe lângă „Las Fierbinți”, pe micile ecrane, Iulia Brezeanu a mai jucat și în „Fetele Marinarului”, serial difuzat la Antena 1.

Chiar dacă publicul nu a mai văzut-o de multă vreme la tv, ea continuă cu activitățile legate de artă. Se axează mai mult pe teatru și regie, iar în paralel are și o pasiune mare pentru arta culinară.

Citește și Andreea Ibacka şi Cabral îşi vând apartamentul. Motivele din spatele deciziei

Iulia Brezeanu și-a dorit mult să ajungă la Hollywood. A și avut câteva proiecte peste Ocean, însă s-a întors pentru că și-a dat seama că nu acela e locul ei.

Acum lucrează ca manager la Theatre 68 Art Complex. Aceasta este o renumită companie de teatru din Statele Unite ale Americii, care funcționează cu sedii în New York și Los Angeles, potrivit Fanatik. Până acum, actrița din Las Fierbinți a apărut în câteva piese de teatru peste hotare, printre care „A moment of gravity”, „A frame of mind”, „The Secret Bonsai” și „The Violet Hour”.

Las Fierbinți a început să fie difuzat în martie 2012 la ProTv și a devenit rapid unul dintre cele mai îndrăgite seriale de comedie româenești.

- Advertisement -
Source: https://edition.cnn.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!