- Advertisement -
Las Fierbinti

Actorul Alex Bogdan s-a însurat! „Dorel” din Las Fierbinți i-a fost naș de cununie

Alex Bogdan s-a căsătorit în mare secret! Îndrăgitul actor și-a luat iubita de mână și a mers în fața stării civile unde astăzi, 19 iunire 2024, au devenit soț și soție, după o relație de câțiva ani. Nași de cununie le-au fost actorul Mihai Rait care îl interpretează pe Dorel din „Las Fierbinți” și soția sa Ana Maria. Iată primele imagini de la cununie!

Actorul Alex Bogdan s-a însurat!
Actorul Alex Bogdan s-a însurat!

Alex Bogdan s-a însurat! „Dorel” din Las Fierbinți i-a fost naș de cununie

De 4 ani Alex Bogdan trăiește o minunată poveste de dragoste cu iubita sa, actrița Cătălina Mihai, actrița cunoscută din filmul Heidi în care a jucat alături de Gheorghe Visu și pentru care a primit premiul Gopo la categoria Tânără Speranță. Alex Bogdan a declarat mereu cu inima deschisă și zâmbetul pe buze cât de mult își iubește partenera de viață. Actorul a mărturisit în nenumărate rânduri că ea este cea care i-a schimbat complet viața, i-a redat bucuria de a trăi din plin și l-a făcut să iubească din nou, cu tot sufletul, după ce timp de 10 ani a fost singur și nu a avut nicio relație. Tot Cătălina a fost motivul pentru care a reușit să se lase complet de dependența jocurilor de noroc care l-a făcut să piardă sume uriașe de bani, timp de 9 ani.

Noi am lucrat împreună mai de mult la un spectacol, era complicat, ea era într-o altă relaţie, dar spre final. Când am văzut-o prima oară, am rămas trăznit. Când te plesneşte iubirea, eşti fără niciun instrument de apărare. O iubesc de mor.” spunea în urmă cu ceva vreme Alex Bogdan despre întâlnirea cu iubita sa.

După doi ani de relație a cerut-o de soție, iar azi au făcut marele pas, culmea, chiar de ziua Cătălinei, când împlinește 27 de ani! Îmbrăcați lejer, el într-o camasă albă, iar ea într-o rochie albă de vară, cei doi artiști s-au luat de mână și au mers la primărie pentru a spune marele „Da!”. Alături de ei au fost prietenii apropiați și nașii de cununie. Alex Bogdan l-a ales naș pe nimeni altul decât actorul Mihai Rait, alias Dorel din „Las Fierbinți”, un comediant la fel de iubit de public ca și el.

Cătălina a postat pe rețelele de socializare imagini de la minunatul eveniment care s-a întâmplat simplu, curat și plin de bucurie, exact ca relația lor!

„La 27 de ani m-am luat de mână cu Alex și ne-am dus să ne-nsurăm, casătorim, mărit(ăm), cum s-o zice, și asta-i suficient cât să nu uit niciodată, peste ani, ce faceam io când am împlinit 27. 🤍

- Advertisement -

(Când eram mică, 19 iunie mi se părea o zi nașpa să te fi născut pentru că școala se termina pe 15 și toți copiii plecau care-ncotro la bunici, Năvodari, Mamaia, la bulgari sau mai știu eu unde, oricum, nimeni nu rămânea ca să vină la ziua mea să mâncăm pizza și să bem suc cu paiu’, așa că an de an, trebuia să-mi fac ziua cu familia, ce plictisitor, cum ar veni.

Source: https://edition.cnn.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

DISABLE ADBLOCK TO VIEW THIS CONTENT!